Wij zijn de digitale partner voor het hoger en beroepsonderwijs. Niet alleen als marktleider op het gebied van businessgames in Nederland en Engeland, maar inmiddels ook met ons schoolboekvervangende Edubookplatform, bieden wij uw docenten en studenten effectieve en aantrekkelijke leermiddelen.

Waar wij in geloven bij Edumundo is dat 'traditionele e-learning' niet werkt. Met de volgende vier pijlers geven wij richting aan onze visie:

eigenaarschap

Edumundo creëert eigenaarschap: als mensen zelf willen leren, dan is weerstand sneller te overwinnen.

betekenisgeving

Edumundo gelooft in betekenisgeving: In de stof moet een verbinding tussen de leerstof zijn en de praktijk waarin de leerling of student leeft.

Leren is beleven

De aandachtsspanne bij online leren blijkt tussen de 5 minuten bij saaie stof tot 20 minuten bij zeer attractieve stof, oftewel, het draait om interactie en meer betrokkenheid dan platte tekst.

Adaptief leren

Adaptief leren zorgt voor een leerbeleving op maat. Het nieuwe leren heeft de deelnemer keuzes te bieden.

Het team en de visie van Edumundo

Werken bij Edumundo is uitdagend en vooral ook leuk. Wij willen niet alleen onze boterham verdienen, maar we hebben de missie om het hoger en beroepsonderwijs te veranderen. En het onderwijs vinden wij leuk: jonge mensen vooruit helpen met kennis en vaardigheden. Werken met een kritisch publiek dat zichzelf wenst te ontwikkelen, daarvoor moet je sterk in je schoenen staan, constant kritisch zijn en creatief. Doe jij met ons mee?

Inspirerende omgeving
Inspirerende omgeving

Het onderwijs is enorm aan verandering onderhevig. Van alle kanten wordt in de media aandacht besteed aan hoe het anders kan of moet. Nieuwe technieken, betere kwaliteit, de discussie over het bestaansrecht van scholen. Edumundo bouwt aan het onderwijs van de toekomst.

Uitdagend werk
Uitdagend werk

Het product dat wij ontwikkelen staat pas in de kinderschoenen. Boekvervangende producten hebben zich nog niet bewezen en vragen om technisch inzicht, creativiteit, inlevingsvermogen van wat er leeft bij de doelgroep, maar ook economisch inzicht in hoe een product op de markt te zetten.

Cocreatiegroepen
Cocreatiegroepen

Hogescholen zijn steeds meer bereid om kennis met elkaar te delen. Wij bemerken ook dat de meeste docenten- en ontwikkelteams in den lande dezelfde uitdagingen hebben, zowel organisatorisch als inhoudelijk. Middels onze cocreatiegroepen brengen we deze teams bij elkaar en zorgen we voor kruisbestuiving. Dikwijls is de voorzitter van die cocreatiegroepen een onafhankelijk auteur. Inmiddels zijn er al cocreatiegroepen voor de onderwerpen Sales & accountmanagement, Management & Organisatie, Studieloopbaanbegeleiding, Inleiding Recht, Boekhouden en Marketingcommunicatie.

Edumundo-ambassadeurs
Edumundo-ambassadeurs

Eenmaal per jaar brengt Edumundo al haar ambassadeurs samen voor een diner met inhoudelijke presentaties. Onze ambassadeurs zijn docenten, opleidingsmanagers, investeerders en mensen uit het bedrijfsleven die Edumundo een warm hart toedragen en onze boodschap helpen te verkondigen. De ambassadeurs denken mee over ontwikkelingen in de onderwijsmarkt, nieuwe businessmodellen en Edubookinhoud.

Ontwikkelingen
Nieuwste ontwikkelingen

Edumundo moet zich kunnen meten met de vernieuwers in het onderwijs. De grote hardwareboeren, de politiek, de trends op het gebied van didactiek. Het is constant op je tenen lopen, de wereld om ons heen verandert in rap tempo.

Ons clubhuis

Ons kantoor is ons clubhuis. Wij besteden er veel tijd en voelen ons er thuis. Ons kantoor staat vlak bij het Malieveld, nabij alle uitvalswegen en grote Haagse stations. Het kantoor is van de meeste gemakken voorzien, van een tuin tot aan een kinderkamer. Geen kledingvoorschriften, flexibele werkplekken, het resultaat is wat telt.

Clubhuis Edumundo

Den Haag als woon- en werkstad

Ons kantoor staat vijf minuten verwijderd van zee, van het Kurhaus en van zomers Scheveningen. Daarnaast is Den Haag een internationale grote stad met veel ambities. Daar voelen we ons thuis.

Haag als woon- en werkstad

Raad van Advies

De uitgeverij van de toekomst moet aansluiting hebben met politiek, bedrijfsleven en onderwijs. Onze raad van bestuur wordt gevraagd en ongevraagd geadviseerd door enkele prominenten. Niet alleen kritische feedback op ons beleid en onze operatie, maar ook meedenken en debatteren over de toekomst van het onderwijs, dat is wat wij van hen vragen. De Raad van Advies komt minstens twee keer per jaar bijeen.

Cor Sluijter

Cor Sluijter

Directeur Cito

Bekijk CV
Peter Driessen

Peter Driessen

Oprichter Spilgames

Bekijk CV
Michelle Neil

Michelle Neil

Strategy and planning at Acrobatiq
Former Chief innovation at Pearson

Bekijk CV

Samenwerken met anderen

Edumundo gelooft in samenwerken. Samenwerken doen wij onder andere met:

Bedrijfssimulaties.nl

Bedrijfssimulaties.nl

Ontwikkelaar van bedrijfssimulaties, e-learnings en serious games.

Bezoek de website
Switch.nl

Switch.nl

Met Switch leveren wij hardware om onze Edubooks ook in Mediatheken te kunnen aanbieden.

Bezoek de website
Cito

Cito

Cito wordt internationaal erkend als expert in het ontwikkelen en afnemen van examens en toetsen.

Bezoek de website
Bijlesnetwerk.nl

Surfconext

Edumundo is geaudit en aangesloten bij Surfconext.

Bezoek de website

Wilt u meer over ons weten?

Maak een afspraak
Top