In het Edubook Marketing vinden we een algemene inleiding in de marketing voor het hbo. In Marketing passeren de gangbare theorieën en invalshoeken de revue, met de nadruk op de zeven P’s.

Dit Edubook bevat tal van actuele voorbeelden, cases, blogs, video’s en interactieve opgaven, die het doornemen ervan een actieve ervaring maken. Het is speciaal geschreven voor economische opleidingen, maar tevens geschikt voor studenten van andere hbo-opleidingen. Het Edubook leent zich bij uitstek als introductie tot het vak marketing voor eerstejaarsstudenten en studenten die marketing als bijvak volgen.

Het Edubook Marketing wordt momenteel gebruikt bij Avans Hogeschool in Breda en de Noordelijke Hogeschool in Leeuwarden.

Het docentendashboard

Docenten krijgen bij het Edubook een zogenaamd dashboard, waarop zij de vorderingen van hun studenten kunnen monitoren. Zo kunnen zij onder andere zien of hun studenten hun opgaven hebben ingevuld en hoe lang zij daarover hebben gedaan. Verder toont het dashboard docenten met welke opgaven de studenten de meeste moeite hebben, zodat de docenten daar in de les nog wat extra aandacht aan kunnen besteden. Het dashboard biedt docenten de gelegenheid om zowel de hele klas als individuele studenten te volgen.

Het docentendashboard voor het Edumundo platform voor hoger onderwijs.
Inleiding marketing Edubook op een tablet
Top