Edumundo is een educatieve uitgeverij, maar zoals u misschien weet zijn wij ook gewoon een internetbedrijf. Wij zijn van mening dat goed en modern hoger onderwijs in een mooie technische omgeving zou moeten plaatsvinden, waarin docenten de diverse studenten en groepjes kunnen volgen en waarbij de curriculumcomponenten in hapklare brokken worden opgedeeld. Alle taken en onderdelen worden overzichtelijk per week weergegeven, zodat je ook echt ervoor kunt zorgen dat het aantal studie-uren wordt behaald.

Een ultiem curriculum platform

Al uw workshops, projecten, businessgames, opdrachten, maar ook een bibliotheek van de benodigde theorie worden door ons in één omgeving gebouwd; met één inlog (Surfconext) kan een student overal bij. Het is nu zelfs mogelijk om de toetsing via het systeem te laten plaatsvinden. Niet alleen de techniek verbetert, maar ook het businessmodel. We rekenen daar dan één prijs per studiekwartaal voor en mensen die afvallen betalen daarna dus ook niet meer. Edumundo kan zowel de techniek als de inhoud leveren.

Omdat de samenhang van al deze onderdelen, maar ook de samenhang met onderdelen die u allicht bij een andere leverancier haalt, steeds belangrijker worden, vragen veel opleidingen ons om verder mee te denken dan het puur sec leveren van leermiddelen. Zowel de student aan de voorkant als de opleider aan de achterkant wenst dat techniek, content, vorm van opgaven en terugkoppeling op een zoveel gelijk mogelijke manier plaatsvinden. Edumundo is in staat om dat te leveren. Begonnen met een blok van drie vakken als test in 2015, bouwen we inmiddels hele opleidingen van vier jaren in ons systeem.

Hogeschool van Amsterdam CE

curriculum HVA edumundo

Voor de opleiding Commerciële Economie van de Hogeschool van Amsterdam hebben wij blok 2 en blok 4 van het eerste jaar geheel in ons Edubook platform gebouwd. Alle theorie en opdrachten, maar ook cases en toetsing (goed voor 60% van het cijfer) staan in de online omgeving. De student betaalt één totaalprijs per blok en treft alles in 1.

Hoe gaan we te werk?

  1. Als eerste komen we een keer kennis maken en ontvangen we graag zoveel mogelijk van de elementen die u al heeft uitgedacht. Vaak is dit een blokboek, waarin op hoofdlijnen de leerdoelen staan beschreven.
  2. Vervolgens gaat u samen met onze inhoudelijke mensen aan de slag om de theorie bij de gewenste onderdelen te bepalen. Die theorie komt dan van onze plank indien deze al bestaat of wordt opnieuw geschreven met een gerenommeerd auteur of met u zelf.
  3. Naast de theorie en alle opdrachten kijken we ook naar al uw andere curriculum componenten, zoals stage en projecten. Deze proberen we ook in het platform te hangen, zodat de studenten en docenten alles achter 1 knop hebben. Eventueel maken we koppelingen naar andere leermiddelen, software en leeromgevingen.
  4. We ontwikkelen alle opdrachten, gamingcases en toestvragen samen met u.
  5. We trainen uw docenten, stellen een communicatieplan op voor de studenten en bedenken werkvormen die bij het nieuwe curriculum passen.

Edumundo in een paar woorden

Educatieve uitgeverij en leeromgeving in 1;

Al 15 jaar ervaring met e-learning en activerend leren;

Klanten over de hele wereld, die graag als referent of partner met u samenwerken;

IT-kennis gecombineerd met inhoudelijke uitgeverservaring;

60.000 gebruikers per jaar bij meer dan 600 opleidingen

Marktleider op het gebied van businessgames.


Heeft u interesse in zo'n curriculum?

Maak een afspraak
Top