18 April 2019 SUCCESVOL SEMINAR OVER STUDIESUCCES

Geplaatst op 12:00
Op donderdag 11 april vond het seminar over studiesucces plaats bij de Utrechtse Stadsvrijheid in Utrecht. Met ruim 130 aanmeldingen uit het hoger onderwijs was er voorafgaand al veel interesse in het evenement.

Na de enthousiaste opening door dagvoorzitter Menno Thijssen namen de gepassioneerde keynote sprekers Evelyne Meens (over motivatie en studie(keuze)succes) en James Smith (over de hersenwerking van jongeren) de deelnemers mee in hun inspirerende verhalen.

Na een korte break splitste de groep zich op voor de subsessies van Reinier Gerritzen en Bibianne Boumans, met als thema's 'studie & loopbaan' en 'de studiehandleiding'.

Afsluitend sprak Menno Thijssen (CEO Edumundo) over digitale leermiddelen en gamification in het onderwijs en deelde hij de nieuwste innovaties op het gebied van studiesucces: 1. Edubook Studie & Loopbaan 2. College Coins: de 'game schil' voor uw project of curriculum 3. de module Keurmerk Nederlandse taal.

Heeft u interesse in de presentaties van de sprekers? Laat het ons weten via info@edumundo.com en wij sturen u de gewenste informatie toe.

webinar studiesucces

Wilt u meer weten?

Neem contact op
Top